Computer algemeen
Door 3 juni 2016 Lees verder →

Winnaars Bruidsfoto & Film Award 2016

Voor het twaalfde jaar op rij organiseerde Bruid & Bruidegom Magazine de Bruidsfoto & Film Award. Bruidsfotografen en -filmmakers uit binnen- en buitenland stuurden hun mooiste, ontroerendste en meest trendy bruidsfoto’s en -films in acht verschillende foto categorieën en de filmcategorie in. Per foto categorie werden tien bruidsfoto’s genomineerd. De filmcategorie kende vier genomineerden. Alle foto’s en films zijn anoniem beoordeeld door een onafhankelijke, internationale vakjury. Tijdens een feestelijke prijsuitreiking zijn de winnaars van de verkiezing Bruidsfoto & Film Award 2016 bekend gemaakt.

Studio_Damon-550

De categorie Bruidsfilm kent één winnaar. De fotocategorie kent per categorie een publieks- en vakprijs winnaar. De foto met de meeste publieksstemmen wint bovendien de titel Overall Winnaar 2016. De prijs Overall Winnaar 2016 ging naar Studio Damon. Bruidsvideograaf Maru Films uit Amsterdam sleepte de award voor beste bruidsfilm van Nederland in de wacht. Het deelnemen aan de Bruidsfoto & Film Award, het behalen van een nominatie en het winnen van een Award is voor veel bruidsfotografen en -filmmakers van grote betekenis. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees hier verder.

Kijk voor meer informatie op www.bffa.nl.

Geplaatst in: Nieuws