Computer algemeen
Door 21 april 2016 Lees verder →

Ontdek Adobe Photoshop CC

Bij uitgeverij Van Duuren Informatica is een nieuw boek over Adobe Photoshop CC verschenen. In Ontdek Adobe Photoshop CC (ISBN 9789059408845) behandelt auteur Erwin Olij alle aspecten van het werken met Photoshop CC voor PC en Mac. In de Creative Cloud-versie van Photoshop zijn de innovatieve functies van eerdere versies verder uitgekristalliseerd en aangevuld met tal van nieuwe mogelijkheden.

9789059408845-boek

Genoeg stof dus voor een nieuw boek. Het ruim 200 pagina’s tellende, rijk geïllustreerde boek omvat tien hoofdstukken, te weten Maak kennis met Adobe Photoshop CC, Stoeien met documenten, Pixels vervangen, Transformeren en verfrommelen, Kleurig en fleurig, Zelf schilderen, Zelf tekenen, Even een vlekje wegwerken, Werken met lagen, en Tekst toepassen. In elk hoofdstuk wordt duidelijk uitgelegd hoe een bepaalde taak kan worden uitgevoerd. Verspreid door de hoofdstukken staan ook nog diverse praktische tips. Het is een prima boek voor met name beginnende gebruikers van Adobe Photoshop CC. Het kost € 22,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken