Computer algemeen
Door 12 november 2015 Lees verder →

Sony World Photography Awards 2016

Sony World Photography Awards 2016 (SWPA), één van ’s werelds meest prestigieuze en grootste fotografiewedstrijden, gaat op zoek naar de beste fotograaf van Nederland in de National Award 2016 competitie. Nederlandse fotografen van alle niveaus kunnen deelnemen aan deze competitie en hun foto’s inzenden. Er is keuze uit de volgende tien categorieën: Architectuur, Kunst & Cultuur, ‘Enhanced’, ‘Low Light’, Natuur & Dier, Panorama, Mensen, Glimlach, ‘Split Second’ en Reizen. De jury kiest in elke categorie een winnende foto en twee opvolgende ereplaatsen.

SWPA-netherlands

Michael Echteld, winnaar van de SWPA National Award in 2015: “Ik ben bijzonder vereerd met deze prijs, vooral omdat het niveau van deze wedstrijd zeer hoog is. Deze prijs inspireert me om meer mooie beelden te maken.” De uiteindelijke winnaar van de Nederlandse National Award wordt aangekondigd op 15 maart 2016. De winnaar krijgt een nieuwe Sony A7R II systeemcamera met 42-megapixel beeldsensor en 5-assige in-bodystabilisatie en een publicatie van de winnende foto in het jaarlijkse Sony World Photography Awards’ Winners boek. De beelden van de winnaar en de twee ereplaatsen worden ook tentoongesteld naast materiaal van beroepsfotografen van over de hele wereld tijdens de 2016 Sony World Photography Awards tentoonstelling in Londen van 22 april tot 8 mei 2016. Deelnemen aan de National Award kan tot dinsdag 5 januari 2016. Alle ingezonden foto’s moeten genomen zijn in 2015. Inzendingen voor de National Award worden ook beoordeeld voor de Sony World Photography Awards’ Open-competitie.

Kijk voor meer informatie op www.worldphoto.org.

Geplaatst in: Nieuws